Sample title

Official Canon Norway Photographer - Jørn Areklett Omre / NN  Jørn Areklett Omre, har jobbet med foto i ca. 30 år. Han fotograferer hovedsakelig natur og landskap, men har etter hvert også fått en forkjærlighet for fugler og dyr - ettersom han for tiden er bosatt i de dype skoger, øst for Oslo. Han beskriver seg selv som en «skogsromantiker», en som nyter naturen og følelsene som vekkes til live når gammelskogen åpenbarer seg med myk mose og vakre ”døde” trær…

Naturfotografen har hatt flere separatutstillinger og deltatt på en rekke andre utstillinger. I 2006 fikk han gull i kategorien Landskap og sølv i Åpen klasse for sitt bilde fra Rondane i den prestisjefylte konkurransen Utsnitt (nå Gullsnitt). Jørn har også deltatt i flere fotokonkurranser, både i inn- og utland, og blitt premiert i flere som blant annet Wildlife Photographer of the Year, i regi av BBC Wildlife.

Jørn har hatt presentasjoner og fotorelaterte artikler i de fleste norske og nordiske fotoblader, pluss noen europeiske. I tillegg har han gitt ut flere egne bøker, noen i samarbeid med fotograf Bård Løken samt bidratt med bilder til et titalls. Han er medlem av den eksklusive foreningen Norske Naturfotografer, hvor han både har vært i styret og sittet som leder i en periode. Han sitter som fast jurymedlem i fotokonkurransen NM i Naturfoto og er tilknyttet bildebyråene NTB, Scanpix og Samfoto.